Maleta coeducació 11

Posem a la vostra disposició, en servei de préstec, la maleta coeducació 11:

JOCS D’EDUCACIÓ PRIMÀRIA

La coeducació és l’acció educativa fonamentada en el reconeixement de les potencialitats i individualitats de tot l’alumnat, independentment del seu sexe potenciant així la igualtat real d’oportunitats. La coeducació proporciona tant a l’alumnat, com al professorat i a tota la comunitat educativa, estratègies que poden modificar les relacions de poder, d’abús i de limitacions estereotipades per a cada gènere, esdevenint veritables agents de transformació.

En aquesta maleta, hi trobareu 4 jocs de taula adreçats a l’alumnat d’educació primària (algun també per a ed. infantil) que tenen en comú el tema de la coeducació i les emocions. Aquesta  11a maleta pretén ser un complement lúdic de la resta de maletes que hem preparat amb aquesta temàtica per tal que esdevinguin un material en préstec per treballar a l’aula.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>