L’heroïna de Mollerussa, la VAI

Us presentem la VAI, la nova heroïna de Mollerussa. És tracta d’un personantge ideat pel Consell Social Municipal, a partir del qual es va crear un còmic amb l’objectiu de promoure els valors del voluntariat i la solidaritat entre els joves.

Una de les actuacions prevista dins el Pla Educatiu d’Entorn de Mollerussa, que va quedar sense poder-se dur a terme a causa del confinament, era la presentació del còmic de la Vai a les escoles. No obstant, la Regidoria d’Acció Social i Comunitària, Ciutadania i Infància juntament amb el Consell Social Municipal, hi han continuat treballant i han engegat una campanya de sensibilització adreçada als infants de fins a 13 anys amb l’heroïna local VAI com a referent, els VAICONSELLS . L’objectiu és fer partícips, a aquest sector de la població, de la necessitat de tenir una responsabilitat activa en la lluita contra la propagació del coronavirus.

Nota de premsa

Espai VAI on trobareu el còmic, la gravació de veu del còmic, el Taller Vaiulleres i els VaiConsells

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>