Conferència 23a Setmana de la Ciència

 

 

 

Del 9 al 18 de novembre se celebrarà a Catalunya la 23a Setmana de la Ciència.

Durant la Setmana de la Ciència se celebraran tot un munt d’activitats de divulgació científica arreu del nostre territori. Jornades de portes obertes, exposicions, xerrades, jocs, tallers científics… tot un ventall de possibilitats al teu abast. Entre les activitats de divulgació hi ha la celebració del Dia de la Ciència a les Escoles que és una de les activitats emblemàtiques del Programa Ciència i Aula. Durant un mateix dia 100 professionals de la recerca fan xerrades simultànies a un centenar de centres escolars per despertar i potenciar l’interès dels més joves vers la ciència i la tecnologia. 

Iniciativa organitzada per l’FCRi en col·laboració amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i adreçada als alumnes de 3r i 4t d’ESO i batxillerat de totes les escoles de Catalunya.

143.000 alumnes d’ESO i batxillerat, 7.000 professors, 1.500 col·legis i 1.000 investigadors han participat a 12 edicions del Dia de la Ciència a les Escoles per conèixer què fan els científics i per què es dediquen a aquesta professió.

Per llegir més sobre la Setmana de la Ciència 2018 podeu obrir l’enllaç.

Al Pla d’Urgell s’ha programat una xerrada sobre El Big Data i les Xarxes Socials, a càrrec d’Alícia Labián, a les 11.30h al Teatre l’Amistat de Mollerussa, adreçada a l’alumnat de 4t d’ESO i Batxillerat.

Llegiu-ne més als mitjans digitals:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>