“EL PATI QUE SOMIO”

L’escola Sant Roc juntament amb l’AMPA i l’ajuntament de Barbens ha iniciat un projecte pel pati de l’ escola anomenat  “EL PATI QUE SOMIO”.

El passat dia 24 de març es van obrir les portes al pati de l’escola per tal de presentar el projecte a tothom que hi pugui estar interessat.

Assumpta Calvís, mestra d’ Educació Primària i impulsora del projecte “El pati que volem” de l’escola Colònia Güell de Santa Coloma de Cervelló, va ser l’encarregada de la xerrada que sota el títol ” Co-creació per un pati educatiu, verd i segur” va aportar moltes idees i suggerències per ajudar a optimitzar un espai tan propi de tota escola com és el pati. Es tracta de reformar el pati per tal que esdevingui un millor espai de joc, de relacions socials, de descobriments, d’aprenentatges…

Durant el matí es van fer nombroses activitats de tipus recreatiu, com jocs de construcció, pintura creativa, maquillatge de cara, flash move  “l’escola que volem”,  al mateix temps que a l’hora del vermut es va sortejar una cistella, els guanys de la qual seran destinats al projecte.

Podeu consultar http://ampaescolabarbens.blogspot.com.es/p/projecte-el-pati-que-somio.html

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>