Jornada Inaugural curs 17-18

Dimecres 6 de setembre, a la sala d’actes de la biblioteca de Vilapicina, ha tingut lloc la Jornada d’inauguració del curs 2017-2018 amb un programa ben interessant i  ple de contingut i amb la presència, entre d’altres, de: Janet Sanz, regidora del districte Nou Barris, Teresa Galobardes, sotscap d’Inspecció educativa de Barcelona i José Antonio Martín, director d’Acció Educativa del CEB.

L’acte ha començat amb la lectura, per part del coordinador territorial, Saül Dalmau,  de la “Declaració Institucional del Consell Escolar de Barcelona”, referent als atemptats del 17 d’agost.

Àlex Vidal, coordinador del SE, i Xintu Ferrer director del CRP han presentat les novetats del curs 17-18.

Jaume Carbonell,  en la seva conferència i partint de 10 idees bàsiques, ens ha parlat de: Què està passant a l’Educació?

Després d’esmorzar, la Sílvia Benaiges, del CRP de Nou Barris, ha presentat els nous materials  i el Projecte eKit-Tac (Robòtica i tauletes per a Nou Barris)

A la Jornada hi han assistit una vuitantena de professionals pertanyents a 35 centres educatius de Nou Barris. Agraïm la seva participació en aquestes dates d’inici de curs, en què, com és sabut, cal tanta dedicació als centres .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>