Celebració XXVIII Dragonada

Els dies 20 i 21 de novembre, han tingut lloc a les instal·lacions esportives de Can Dragó, dues sessions de la XXVIII edició de la Dragonada de Nou Barris. La sessió prevista per al dia 22 de novembre, a causa de la pluja, ha quedat ajornada per a més endavant.

La Dragonada va dirigida a alumnat de Cicle Superior d’Educació Primària. En ella es realitzen 7 proves d’atletisme, organitzant-se en equips de nois, noies i mestres de diferents escoles. És una bona ocasió, no només per a  l’activitat física, sinó per a poder conèixer-se i relacionar-se amb persones de les escoles veïnes. En total, hi participa prop d’un miler d’alumnes, corresponent a 28 escoles. Un any més, les activitats han anat a càrrec de l’alumnat de l’Escola Pia de Sarrià i del centre Cruïlla de Ciutat Meridiana. 

Com a novetat d’aquesta edició, hem pogut estrenar el logo de la Dragonada que ha dissenyat la nostra companya Elisabet Rossell  

Agraïm a la totalitat dels participants, al poliesportiu de Can Dragó, al Districte de Nou Barris i al seminari de professorat d’Educació Física la seva col·laboració. Amb l’aportació de cadascú de nosaltres, fem que activitats tan ben valorades com aquesta siguin possibles!!!

Podeu veure un video de l’activitat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>