Celebració XXVII Dragonada

Els dies 6,7 i 15 de març, a les instal·lacions esportives de Can Dragó, està tenint lloc la XXVII edició de la Dragonada de Nou Barris.  L’activitat  va dirigida a l’alumnat de Cicle Superior d’Educació Primària. En total, hi participa prop d’un miler d’alumnes, corresponent a 26 escoles de Nou Barris. Un any més, les activitats han anat a càrrec de l’alumnat de l’Escola Pia de Sarrià i del centre Cruïlla de Ciutat Meridiana. 

En aquestes jornades, l’alumnat de 5è i 6è d’educació primària, realitza les  proves d’atletisme, en equips formats per nois i noies de diferents escoles. És una bona ocasió, no només per a la realització de l’activitat física, sinó per a conèixer i relacionar-se amb persones de les escoles veïnes.

Agraïm a la totalitat dels participants, al poliesportiu de Can Dragó, al Districte de Nou Barris i al seminari de professorat d’Educació Física la seva col·laboració. Amb l’aportació de cadascú de nosaltres fem que  activitats com aquesta siguin possibles.

Podeu veure aquí el vídeo que ens ha arribat de l’escola Ciutat Comtal

Felicitacions a tothom!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>