FÒRUM DE RECERCA BATXILLERAT

Referent de l’activitat: Marta Ponti 

 

El fòrum de recerca de les Corts és un certamen, al què concorren els tres millors treballs de recerca de batxillerat de cada centre de secundària del districte, amb l’objectiu de fer un reconeixement del treball d’investigació de l’alumnat i al professorat que el tutoritza, de ser una plataforma d’intercanvi d’experiències i donar a conèixer a la comunitat educativa el treball que es fa als centres educatius.

El Jurat valorarà que els treballs aportin alguna cosa nova, que parteixin d’una pregunta o preguntes investigables, que exposin causes i conseqüències del tema sobre el que es fa la recerca, que la investigació estigui ben definida i ben documentada i que la recerca tingui un impacte en la millora de la comunitat.

 

XXI Fòrum de Recerca de les Corts

El XXIè Fòrum de Recerca de Les Corts té com a objectius potenciar les activitats realitzades per l’alumnat orientades a la investigació, així com posar en comú i difondre els resultats d’aquesta recerca davant de la comunitat.

La recerca permet a l’alumnat adquirir i integrar nous sabers i habilitats i alhora desenvolupar unes capacitats necessàries per viure en el món actual.

El Fòrum està organitzat pel CRP les Corts amb el suport institucional del Districte de les Corts i la col·laboració de l’ETSEIB.

El Fòrum de Batxillerat també participa de la Mos­tra de Recerca Jove de Barcelona organitzada pel Consorci d’Educació de Barcelona. Els guardo­nats a la fase de cada un dels Districtes, concorren a aquest certamen on els seleccionats com a millors treballs dels centres de Barcelona tenen l’oportunitat de participar en trobades de recerca internacional.

Calendari curs 2019-2020 

Lliurament dels treballs de batxillerat i fitxes al CRP 2 de març ( data límit, es pot enviar abans)
Reunió del jurat de batxillerat al CRP 16 de març de 12h a 14h
Avís als centres i alumnat que farà la presentació oral  17 de març
Reunió prèvia d’alumnat i tutors/es a l’ETSEIB 26 de març a les 10h a l’ETSEIB
JORNADA DE CELEBRACIÓ DEL FÒRUM Dijous 2 d’abril  de 2020 10h a l’ETSEIB
X Mostra de Recerca Jove de Barcelona
29 d’abril al Campus Ciutadella de la UPF

BASES I DOCUMENTACIÓ DEL 21è FÒRUM DE RECERCA DE BATXILLERAT

BASES-DE-PARTICIPACIÓ

FITXA PARTICIPACIÓ

FITXA RESUM

FITXA VALORACIÓ JURAT

JURAT 2020

AUTORITZACIÓ

A continuació trobareu la revista digital amb els 18 treballs de recerca presentats EL curs 2018-2019 pels centres de les Corts. 

 

 

Us deixem a continuació la presentació que va realitzar el Doctor Jordi Deulofeu titulada “Fem recerca: eines per ajudar a construir un treball d’investigació” durant la Jornada de Celebració del XXè Fòrum de Batxillerat de Les Corts.

 

FOTOGRAFIES DEL XX FÒRUM DE RECERCA DE BATXILLERAT

 

 

 

 

 

Organització

logocrp

 

 

Amb la col·laboració de

logodistrito           logo-upc-jpg   logo-etseib