FÒRUM DE RECERCA BATXILLERAT

Referent de l’activitat: Marta Ponti 

XIII Mostra de Recerca Jove de Barcelona

Davant les recomanacions d’evitar esdeveniments presencials, s’ha considerat que aquest curs la mostra es faci en format virtual.

Com a novetat, els treballs presentats a cada districte passaran directament a la Mostra de ciutat, sense passar per la selecció del jurat de districte.  D’aquesta manera, i aprofitant les potencialitats de les eines digitals (espais web i streaming), es donarà prioritat a la difusió i impacte, la transferència de coneixement i el modelatge, mitjançant les següents accions:

  • Tots els treballs presentats es penjaran a la pàgina web del Consorci, així com a les pàgines dels serveis educatius de districte, en format de pòster interactiu (realitzat pel CEB).
  • Les persones autores hauran d’adjuntar un Elevator Pitch (explicat a les bases), que facilitarà la difusió i coneixement del treball.
  • La Mostra de ciutat, en format virtual, tindrà un caràcter formatiu i divulgador, adreçat principalment a l’alumnat de 1r de Batxillerat. El dia de la mostra es faran visibles, a través de petits fòrums, alguns treballs en funció de la temàtica però també aquells que destaquin per algun aspecte concret del procés de la recerca (objecte de la recerca, recollida d’informació, conclusions, producte final…).

Donades les circumstàncies, cada centre només podrà presentar 1 treball de recerca, excepte els instituts que tenen batxillerat escènic o artístic, que en podran presentar 2.

Cada centre educatiu haurà de fer una selecció interna i adjuntar el treball seleccionat a través d’aquest formulari (enviat per un responsable del centre):

https://forms.gle/eehybAbp9uLZ2JE48

El termini de presentació de treballs finalitzarà el 26 de març de 2021.  La Mostra de Recerca de ciutat es realitzarà l’última setmana d’abril. Us farem arribar la data exacte i els enllaços als fòrums més endavant.

En adjunt trobareu:

  •       Les bases de la Mostra de Recerca Jove.
  •       El full d’autorització d’imatges que ha d’omplir l’alumnat que presenta el treball.
  •       El formulari en Word. Per presentar el treball a la mostra cal que ompliu el formulari https://forms.gle/eehybAbp9uLZ2JE48. Us recomanem que prèviament, l’alumne ompli la versió Word del formulari per facilitar-vos la recopilació de dades se us demana.

 

Calendari curs 2020-2021 

Cada centre educatiu enviarà un treball de recerca al CEB i la documentació que consta a les Bases( exceptuant els centres que tinguin batxillerat artístic o escènic que en podran lliurar 2) Fins el 26 de març
XIII Mostra de Recerca Jove de Barcelona a les 17h ( en format virtual)

26 d’abril:

Conferència Max Turull-Com fer una bona recerca

Mini fòrums en relació al procés de la recerca

27 d’abril:

Mini fòrums en relació a les temàtiques (tecnologia, ciència, art, humanitats-socials)

Col·loqui entre alumnat-tutors-experts

BASES I DOCUMENTACIÓ DEL 21è FÒRUM DE RECERCA DE BATXILLERAT

Bases_mostra_recerca _jove_2020_2021.docx

Formulari en Word

Autorizació_Nom i cognoms

Guia practica per fer un bon TR

Fitxa valoració TR

Organització

logocrp

 

 

Amb la col·laboració de

logodistrito           logo-upc-jpg   logo-etseib