FÒRUM DE RECERCA BATXILLERAT

 

Referent de l’activitat: Marta Ponti 

XXI Fòrum de Recerca de les Corts

El XXIè Fòrum de Recerca de Les Corts té com a objectius potenciar les activitats realitzades per l’alumnat orientades a la investigació, així com posar en comú i difondre els resultats d’aquesta recerca davant de la comunitat.

La recerca permet a l’alumnat adquirir i integrar nous sabers i habilitats i alhora desenvolupar unes capacitats necessàries per viure en el món actual.

El fòrum de recerca de les Corts és un certamen, al què concorren els tres millors treballs de recerca de batxillerat de cada centre de secundària del districte, amb l’objectiu de fer un reconeixement del treball d’investigació de l’alumnat i al professorat que el tutoritza, de ser una plataforma d’intercanvi d’experiències i donar a conèixer a la comunitat educativa el treball que es fa als centres educatius.

El Jurat valorarà que els treballs aportin alguna cosa nova, que parteixin d’una pregunta o preguntes investigables, que exposin causes i conseqüències del tema sobre el que es fa la recerca, que la investigació estigui ben definida i ben documentada i que la recerca tingui un impacte en la millora de la comunitat.

Calendari curs 2020-2021 

Lliurament dels treballs de batxillerat i fitxes al CRP 1 de març
 Reunió del jurat de batxillerat  15 de març de 12h a 14h
 Notificació de l’alumnat guanyador  16 de març
JORNADA DE CELEBRACIÓ DEL FÒRUM Dijous 15 d’abril  
XI Mostra de Recerca Jove de Barcelona Dilluns 26 d’abril a les 17h

BASES I DOCUMENTACIÓ DEL 21è FÒRUM DE RECERCA DE BATXILLERAT

BASES-DE-PARTICIPACIÓ

FITXA PARTICIPACIÓ

FITXA RESUM

FITXA VALORACIÓ JURAT

AUTORITZACIÓ

bases_mostra_recerca _jove_2020_2021

 

Organització

logocrp

 

 

Amb la col·laboració de

logodistrito           logo-upc-jpg   logo-etseib