Jo em quedo a casa XVII: propostes sense pantalles

Ahir vam dedicar-lo a la primavera, avui a  jocs musicals!

 

El joc de les cadires

Un joc clàssic per jugar amb tota la família. Ja sabeu com va: es posa una rotllana de cadires amb una cadira menys de les persones que juguin . Posarem la música , i els participants hauran ballar al voltant de les cadires al ritme de la música . Quan la música pari , els jugadors hauran de seure en una de les cadires La persona que es quedi de peu serà eliminat del joc .

 

Ballar com….

Posem una música i comencem a ballar, però cal estar atent a les consignes per anar ajustant el ball a les ordre que ens donin (ballar com una pedra, un ocell, una ploma, una serp, una gota d’aigua….).

 

Congelats

Posem una música que no sigui molt sorollosa, i se’ls demana als jugadors que quan soni ballin de forma lliure per tot l’espai. A continuació es pararà la música i els jugadors s’han de quedar quiets mantenint la mateixa posició. El primer que es mou s’elimina del grup.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>