Quina meravella de riera!

Els alumnes de 5é de l’Escola Els Pins de Cornellà  han vingut els dies 7 i 8 de maig  per realitzar l’activitat “La riera” i avaluar el seu estat de conservació.

A partir del treball previ que han fet a l’escola, han aportat idees de com investigar l’ecosistema aquàtic i han revisat el material necessari.

S’han dividit en petits grups de treball i han començat fent  diverses mesures ambientals com temperatures,  amplada, fondària, velocitat i qualitat de l’aigua.

 

Posteriorment han reconegut diverses plantes que formen el bosc de ribera. Finalment han recol·lectat nombrosos invertebrats de la riera i els han examinat al laboratori amb l’ajuda de lupes binoculars. A partir de totes les seves investigacions han pogut avaluar l’estat de conservació de la riera de Vallvidrera. Després s’han alliberat tots els animals de nou a la riera.

Han sigut uns investigadors molt treballadors!

1 comentari

 1. Escola els pins

  Bon dia, som els alumnes de cinquè de l’escola els pins, els científics i les científiques.
  Us volem agrair l’article que ens heu fet, ja que ens ha agradat molt i ens hem enrecordat de tot el què vam fer durant la sortida.
  Ha sigut una sortida molt agradable i inoblidable. Ens ho vam passar super bé i ens agradaria tornar a reperir però amb més temps.

  Moltes gràcies per tot.

  Alumnes de 5è.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>