Descobrim la Colònia Güell

Els alumnes de 3r de l’Escola Amat Verdú de Sant Boi de Llobregat han fet els dies 9 i 10 de maig l’activitat de descoberta de la Colònia Güell, que conserva un important patrimoni d’origen modernista amb  la  notable cripta obra d’Antoni Gaudí.

Després d’una breu introducció es van dividir en grups i acompanyats per les  mestres van fer un recorregut per 10 llocs d’interès que els va permetre descobrir diverses particularitats del patrimoni i de la vida a la colònia.

A continuació van visitar el centre d’interpretació on van veure un audiovisual que mostra la vida quotidiana a la colònia a començaments del segle XX a traves de les vivències d’una nena. També van poder contemplar les innovadores tècniques de construcció que Gaudi va posar en pràctica.

Finalment van accedir a la cripta on van poder admirar diferents aspectes arquitectònics i decoratius tant de l’exterior com de l’interior.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>