Quin temps farà demà?

Els dies 29 i 30 de gener els alumnes de 3er de l’Escola Juan Ramón Jiménez de Martorell  han estat a Can Santoi per realitzar l’activitat de meteorologia.

Han començat amb una introducció parlant de diferents instruments que s’utilitzen en meteorologia. S’han dividit en grups per desenvolupar l’activitat en 2 torns. Uns han fet una gimcana per conèixer diferents aparells de mesura com termòmetres, anemòmetre, penell i pluviòmetre. També han realitzat un taller de sensacions experimentant amb el seu propi cos les temperatures de diferents medis. Finalment han pres dades reals  dels instruments de la caseta meteorològica.

Mentrestant els alumnes de l’altre torn han preparat la predicció meteorològica pel dia següent a partir de les dades del Servei Meteorològic de Catalunya i han fet una gravació com si estiguessin presentant l’espai del temps en  la televisió.

Després s’han intercanviat les feines .

Han sigut uns homes i dones del temps molt aplicats i entusiastes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>