Gaudim del modernisme de la Colònia Güell

El passat divendres 16 de novembre els alumnes de cinquè de l’Escola La Sínia, de Molins de Rei, es van endinsar en els secrets de la Colònia Güell tot coneixent la història, la vida quotidiana dels treballadors/es i els edificis modernistes.

Després d’una breu introducció els alumnes es van dividir en grups i amb l’ajuda d’un mapa i un quadern de treball van fer una gimcana fent recorregut per 10 indrets d’interès per tal de conèixer com era la Colònia 100 anys enrere.

Un cop finalitzat el recorregut, van visitar el centre d’interpretació, on van veure un audiovisual en el que se’ls hi va explicar la vida quotidiana de la Colònia Güell, a començaments del segle XX, a través dels ulls i les vivències d’una nena.

Al primer pis del centre d’interpretació van poder apreciar les innovadores tècniques de construcció basades en l’arc catenari que Antoni Gaudi va posar en pràctica. Així mateix van poder contemplar els diversos materials de construcció que va utilitzar així com la rica simbologia present.

Per finalitzar la visita, van accedir a la cripta de la Colònia on van poder admirar els diferents aspectes arquitectònics, simbòlics i decoratius, tant de l’exterior com de l’interior.

Enhorabona! Han demostrat ser uns grups molt treballadors tot i l’inconvenient de la pluja.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>