Descobrim un bosc sensacional

Dimarts 26 de gener de 2021, la classe “Amics i amigues del planeta” de 4t de l’Escola Madorell  de Molins de Rei  han vingut a descobrir  el bosc a la zona de  la Rierada.

Han començat aportant les seves impressions del que trobarien al bosc fent un dibuix entre tot el grup.

A continuació han caminat fins al bosc i allà han dibuixat en “Quercus”, un gran arbre que ens dona la benvinguda al bosc. Llavors s’han  dividit en grups per fer 3 torns d’activitats.

Primer han fet un estudi complet d’en ”Quercus” prenent-li mides com la seva alçada i perímetre, examinant les seves fulles i fruits i fins i tot li han fet un calc de la seva escorça. Han esbrinat que es tracta d’una gran alzina.

Després han entrat amb els ulls embenats al bosc per tal de potenciar els sentits i descobrir noves sensacions. També han aprés a esbrinar l’orientació del vessant amb la brúixola.

Finalment han fet una petita gimcana dins el bosc per conèixer les sis plantes més comunes  i han descobert que el bosc que han estudiat és un esplèndid alzinar.

Han completat una feina magnífica de descoberta del bosc i han tornat caminant fins a l’escola seguint el curs de la riera de Vallvidrera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>