Compartim experiències!

Divendres 14 de desembre els menors no acompanyats tutel•lats per la DGAIA instal•lats al CEAL Can Santoi van conèixer els projectes que fem al Camp d’Aprenentatge i van fer un tast realitzant una activitat d’orientació amb GPS.

Van fer una petita ruta d’aproximació fins al pont de la Siberia per conèixer el funcionament del GPS i a partir d’aquell punt van completar l’itinerari de Can Madolell. Van mostrar molt interès i entusiasme per realitzar les proves que se’ls plantejaven al llarg del recorregut i van desenvolupar amb agilitat la gimcana d’orientació.


Tot i les dificultats per causa de l’idioma, l’enteniment i el tracte van ser excel•lents durant tot el matí. Volem agrair especialment als traductors i educadors de la fundació DIAGRAMA (Aicha, Ihssam, Abdehalim, Mhamed, Patricia i Sonia) la seva cordialitat i bona disposició per poder portar a terme l’activitat.
Va ser una experiència molt enriquidora i positiva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>