Estudi del riu LLobregat

Els dies 29 i 30 de març vam fer una sortida al Riu Llobregat amb els alumnes de 4t de l’Escola La Sínia de Molins de Rei.

L’objectiu de la sortida era realitzar una recerca sobre el Riu Llobregat per determinar la qualitat de l’aigua i el seu entorn.

5Vam realitzar dos grups grans dividits cada un en tres subgrups més petits que van anar rotant per fer les diferents activitats:
-La primera  va consistir en determinar la qualitat de l’aigua mitjançant paràmetres fisicoquímics com la temperatura, l’olor….
– La segona consistia en la identificació de la vegetació i l’impacte de l’ésser humà al voltant del riu en el tram que treballàvem.
11– En la tercera capturàvem invertebrats del riu amb la finalitat d’identificar-los i conèixer la qualitat de l’aigua.
Aquesta activitat  es va realitzar al riu Llobregat a l’alçada del Pont de Can Baruta,el mes vinent aquests mateixos grups aniran al naixement del riu Llobregat i a la desembocadura per comparar tots els resultats i esbrinar com evolucionen tots els paràmetres a mida que el riu s’apropa al mar.

Van arribar amb bicileta per després de l’activitat continuar el recorregut pels aiguamolls

Fins aviat!

1 comentari

 1. Sant Jeroni

  Hola, som els nens i les nenes de 4t B de La Sínia.
  Vam trobar molt divertides les activitats que vam fer amb vosaltres.
  Vam aprendre moltes coses que no sabíem.
  Ens agradaria tornar a fer una sortida d’aquest tipus.
  Fins aviat!
  Classe de Sant Jeroni.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>