ÚLTIM COMUNICAT

Hola companys i companyes,

Confiem i desitgem que malgrat la complexitat de la situació actual estigueu bé i gaudiu de salut.

Com a criteri compartit per tots els camps i entorns d’aprenentatge, aquells centres que hagin hagut d’anul·lar la seva estada al CdA com a conseqüència del confinament a causa del Covid-19, gaudiran de prioritat en la inscripció del curs vinent, si així ho desitgen i ho sol·liciten durant el període de preinscripció que s’obrirà del 15 al 31 de maig. Igualment també per aquelles activitats d’un dia o projectes compartits que s’hagin trobat en la mateixa situació. Resta en mans de cada centre valorar la idoneïtat d’aquesta proposta.

Esperem, més endavant, poder tenir uns criteris d’actuació conjunta per a tots els CdA i EdA i poder donar una resposta única i compartida a tots als centres respecte la situació actual.  Fins a dia d’avui ens hem de remetre al document  “Orientacions referents al tercer trimestre per als serveis educatius a causa del tancament dels centres educatius pel coronavirus

Estem amatents a les resolucions i notes informatives que rebem de la Direcció dels Serveis Territorials de la Catalunya Central.

Al CdA continuem la nostra activitat de manera virtual. Per qualsevol dubte, aclariment o consulta restem a la vostra disposició a través del nostre correu electrònic, que podeu trobar a l’apartat contacte del nostre web .
Moltes gràcies, molts ànims i cuideu-vos!
Rosa, Pep i Roger

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>