Trobada final del Projecte “Coneix l’entorn del meu poble 2017”

El dia 6 de juny, les escoles d’Olvan i Bagà, que enguany han participat al projecte “Coneix l’entorn del meu poble” han realitzat una trobada coma cloenda del projecte. Els alumnes d’Olvan han preparat una gimcana pel poble de Cal Rosal, on ells havien dissenyat el seu itinerari, al voltant de les colònies tèxtils i el camí dels treballadors. Els alumnes de Bagà, han explicat els trets del romànic de St. Vicenç d’Obiols, ja que el seu itinerari treballava esglésies romàniques del terme de Bagà i els seus voltants.

Ha estat una trobada interessant, on els nens i nenes s’han pogut conèixer i gaudir de les explicacions dels alumnes, sobre els motius dels seus itineraris. És el primer any, després d’una bona temporada, que es realitza aquesta trobada, però esperem que en els cursos successius es pugui seguir celebrant.

 Us deixem amb algunes fotografies de la trobada. I un enllaç al bloc del projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>