JORNADES DE CDA I EDA A PUJALT

Tornant de vacances hem dedicat els dos primers dies a la formació,  amb les Jornades de Camps i Entorns d’Aprenentatge que s’han fet a Pujalt.

Durant aquestes jornades hem fet un “Intercanvi d’experiències entre CdA i EdA”, explicat les “Trobades transfrontereres Xarxa d’Educació Pirineus Vius”, el monogràfic: “Concepte de Camp i experimentació didàctica” a càrrec de l’Àngel Sedó i l’Antoni Bardavio i  hem fet una Assemblea de l’APCA.

També hem fet 3 activitats molt interessants de l’observatori de Pujalt a càrrec de l’Albert, el Bernat i el Josep Maria: “Observació i experimentació meteorològica”,  “Observació solar i l’astronomia de dia” i una “Observació astronòmica” nocturna.

I algunes visites  interessants a Pujalt com el dipòsit de residus, l’aerogenerador “Viure de l’aire” i el memorial de l’exèrcit.

Volem agrair a la gent de l’Obsevatori de Pujalt, i molt especialment a l’Albert, el tracte i l’acollida rebuts i les activitats que hem gaudit durant aquests 2 dies.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>