Jornades de camps i entorns d’aprenentatge 2020

Des de fa uns quants anys, comencem el segon trimestre amb les jornades de camps i entorns d’aprenentatge. Enguany tots els docents dels d’aquests serveis educatius ens hem reunit a Prada de Conflent, a la Catalunya nord, per conèixer la proposta didàctica de l’EdA del Canigó. De la mà d’en Víctor Ferreira i el seu equip, hem pogut conèixer les activitats que hi porten a terme i alguns dels indrets on treballen amb els alumnes. Han estat uns dies de compartir i aprendre, on hem pogut copsar la magnífica feina que hi porten a terme els nostres companys de l’EdA.

També hem pogut conèixer altres experiències que es porten a terme en d’altres camps i entorns d’arreu del país, en un espai de les jornades dedicat a compartir experiències. Tornem del Canigó amb la motxilla plena i amb energia per encarar el trimestre! Seguim!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>