Nou web del BDR. La lectura: font de plaer i de coneixement

El Banc de Recursos (BDR) és un portal que conté una selecció de recursos, revisats i actualitzats, sobre la lectura en tot el seu abast. Tracta de facilitar el treball de la lectura des de les diverses àrees i des de diferents angles: la comprensió lectora, la competència informacional i el gust per llegir. És una ajuda respecte de la cerca, gestió i difusió d’informació destinada a impulsar el coneixement, l’actualització i la dinamització de la lectura i afavorir l’ús pedagògic de la biblioteca escolar. A més dóna un suport efectiu i permanent al professorat dels centres educatius que impulsen el pla lector de centre i la biblioteca escolar com a espai per a l’aprenentatge i la investigació.

El BDR és el fruit d’un treball de col·laboració entre els centres de recursos pedagògics (CRP) del Departament d’Ensenyament. A més d’oferir ara tot el contingut actualitzat en el nou entorn web: http://serveiseducatius.xtec.cat/bdrlectura/, també s’ha publicat el butlletí digital: https://sites.google.com/a/xtec.cat/butlleti-bdr/ El butlletí recull en tres publicacions anuals les novetats més destacades que s’han incorporat al BDR.

web_bdr

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>