DENIP21: Webinar Conviure per aprendre + Proposta didàctica de FundiPau

En el mes de gener hi ha dues dates importants que commemorem. El dia 21 de gener és el dia  Dia Europeu de la  Mediació i el dia 30 de gener el DENIP ( Dia Escolar de la NoViolència i la Pau).

Dues propostes que van en aquesta línia han estat l’actualització de les dades de la  la xarxa de centres per la convivència on es recullen els  centres de referència en l’aplicació de mesures per a la gestió positiva del conflicte i la creació de l’espai Una Comunitat Restaurativa i Resilient, que dona recursos, entre d’altres per treballar la Comunicació NoViolenta.

Aquest curs volem anar una mica més enllà tot utilitzant les eines que ens permet la comunicació virtual. El dia 28 de gener a les 17h està programat un WEBINAR  amb el títol DENIP 21: CONVIURE PER APRENDRE.https://zoom.us/webinar/register/WN_rECwqXuzSLytnPLPTh_V5w 

Us adjuntem el programa de la sessió. WEBINAR DENIP 21_ conviure per aprendre

Aprofitem també per informar-vos de la Proposta Didàctica de FundiPau:per a l’edició 2021 del DENIP:

En aquesta ocasió hem volgut reflexionar sobre la relació entre la covid, la pau positivia i la seguretat. Esperem que sigui del vostre interès i recordeu que podeu compartir i visibilitzar les vostres activitats al Mapa DENIP 21, una eina col·laborativa on podeu enllaçar les activitats que feu al voltant del 30 de gener. Estarà actiu a partir del 27 de gener.

FundiPau. Proposta didàctica DENIP 2021