Propostes del CESIRE (àmbit matemàtic)

  • Les campanyes del CESIRE continuen en actiu. De forma molt especial la de Laboratori de Matemàtiques, amb propostes sobre l’ús de materials manipulables. Us convidem a que hi feu una ullada.
  • Des del CESIRE estan fent una campanya anomenada Posa’t al dia on tenen propostes de matemàtiques (vídeoMAT, materials AraMat, SEP…) i també d’altres àmbits. Podeu seguir també les novetats al Twitter del CESIRE (@cesire_cat) amb l’etiqueta #emposoaldia.
  • La comissió Cangur està publicant aquests dies una selecció de problemes de tots els nivells que són autocorrectius en línia. Les propostes es van ampliant. Les podeu compartit amb el vostre alumnat. (TeleCangur)
  • Innovamat ha ofert un formació en línia específica per a aquests dies: ConfinaMath. Tres dies a la setmana (dl, dm i dv) a les 12 per Youtu
    be. Demanen inscripció per poder perfilar els continguts. Hi col·laboren Laura Morera i Cecilia Calvo. Comença aquest divendres 20 de març. (més informació)
Podeu seguir les noves informacions des del web del CESIRE d’àmbit matemàtic i des del seu compte de Twitter (@creamat1)