Properes activitats de Medi Ambient a Badalona

Us volem presentar les properes activitats que es faran a Badalona:
 
 
Jugatecambiental
 
El passat 18 de febrer es va posar en marxa la Jugatecambiental al Parc de Can Solei i de Ca l´Arnús. Obrirà tots els diumenges (excepte l´1 d´abril) fins el 27 de maig de les 11.30h a les 13.30h. Espai de joc educatiu i creatiu amb propostes lúdiques per a les famílies.
 
Sense inscripció prèvia. Per a més informació clicar a la imatge o aquí.
 
 
 
Qui viu a les caixes niu?
 
Diumenge 4 de març de les 11.30h a les 13.30h al Parc de Can Solei i de Ca l’Arnús. Es tracta d’una activitat de caire familiar emmarcada dins les activitats de la Jugatecambiental i que va adreçada a tots els públics, afeccionats a l’ornitologia i apassionats per la natura on descobrirem els ocells que viuen al parc, com els podem reconèixer, com viuen i com interaccionen amb l’espai urbà.
 
No és necessari la inscripció prèvia, només cal presentar-se a la glorieta on està ubicada la Jugatecambiental per apuntar-s’hi. Per a més informació clicar a la imatge o aquí.
 
 
Paisatge i natura per la vall de la cartoixa de Montalegre
 
Diumenge 4 de març de 2018 de les 9.30 a les 13.30 h. La vall de Montalegre, tot i la seva proximitat a grans nuclis de població, és encara un indret força desconegut, que s’estructura al voltant de la riera del mateix nom i recull les aigües del vessant marítim de la Conreria. A banda de la diversitat de comunitats vegetals que la defineixen, també hi trobem elements de gran valor històric i cultural.
 
Cal fer la inscripció prèvia a l’Oficina del Parc de la Serralada de Marina (feiners, de 10 a 15 h), tel. 933 956 336. Si el temps no permet fer l’activitat en bones condicions, es posposarà a un altre dia a criteri de l’organització. Per a més informació clicar a la imatge o aquí.