Programa Joves i Ciència 2021

Últims dies d’inscripcions per participar 
al programa Joves i Ciència 2021!

La ciència i la divulgació científica són una de les raons de ser de la Science Academy de la Fundació Catalunya La Pedrera. És per això que volem transmetre aquesta passió a estudiants de 4t d’ESO que puguin tenir interès en el Programa Joves i Ciència

Busquem alumnes que, a més de tenir un bon expedient acadèmic, tinguin una motivació especial per la ciència i la recerca, per tal de fomentar les seves vocacions i ajudar-los a créixer tant a nivell acadèmic com personal.

Aquest programa d’excel·lència té una durada de 3 anys. Durant el primer any, joves científics i científiques de tot Catalunya tenen l’oportunitat de viure una experiència única, participant en un projecte d’investigació científica a MónNatura Pirineus. Poden escollir investigar com evolucionen les espècies i la biodiversitat del nostre planeta; quins són els efectes del canvi climàtic als ecosistemes; com es formen les estrelles i altres fenòmens de l’univers; com podem combatre la crisi climàtica amb la fotosíntesi artificial; o quines són les aplicacions més innovadores de les proteïnes, virus i bacteris. Durant el segon i tercer any, després d’haver escrit el seu propi article científic, poden fer estades de recerca als estius, tant a nivell nacional com internacional, de la mà d’investigadors i investigadores de primer nivell. 

Us animem a transmetre aquesta oportunitat única als vostres estudiants! La col·laboració del professorat del vostre centre educatiu és clau a l’hora d’identificar i recomanar aquells/es joves que responen al perfil del programa.

Us adjuntem el díptic informatiu i el pòster del programa per a que en pugueu fer difusió a través les vostres xarxes, repartir entre l’alumnat i penjar al vostre centre.

Termini d’inscripcions fins al 28 de febrer del 2021 a través de la pàgina web del programa!

Per a qualsevol dubte que tingueu contacteu  a : jovesiciencia@fcatalunyalapedrera.com