L’exposició “Controles?”, a l’Espai Jove Supernova

L’exposició Controles? adreçada a adolescents, joves i també a les seves famílies, estarà ubicada a l’Espai Jove Supernova (Av. Catalunya 52-54, Badalona) des del 27 d’octubre al 4 de desembre d’enguany. Aquí us deixem les fitxes tècniques de cada activitat.

El programa Controles? forma part del conjunt de recursos de prevenció que ofereix l’Àrea d’Atenció a les Persones de la DIBA. El programa gira entorn una exposició sobre la prevenció de les drogodependències i conductes de risc.

Mitjançant la interacció i les noves tecnologies, adolescents, joves i famílies podran visitar tres espais diferenciats que els proposen una reflexió crítica i constructiva entorn alguns dels elements relacionats amb les drogues i com prevenir-ne el seu consum.

De forma complementària a l’exposició, el programa Controles? consta de diverses activitats de
suport a la visita, que permeten treballar de forma completa i a fons al voltant d’aquesta realitat. Per donar continuïtat a l’exposició Controles? es realitzaran vàries sessions complementaries tant per adolescents i joves, que es realitzen posteriorment a l’aula, com sessions formatives per a famílies i professionals dels àmbits educatiu, de la salut, de serveis socials, del lleure, etc.

Si esteu interessats en programar una visita, ja sigui per a alumnes, professorat o bé famílies, poseu-vos en contacte amb Mireia Cayuela (coordinació Badiu Jove) trucant al 93.483.29.34 o bé enviant un correu al badiujove@badalona.cat.

 

 

 

Per a programar les visites, s’han de posar en contacte amb mi