Formació Educació Visual i Plàstica a Primària. Inscripcions i més informació.

Benvolguts, benvolgudes

Des del Pla de Formació de Zona de Badalona engeguem un projecte a mig termini de formació artística i plàstica, la idea és actualitzar els recursos docents i aportar noves eines i punts de vista als docents de la ciutat pel que fa a l’art.

La formació s’anomena L’Art com a referent. Educació Visual i Plàstica a Primària. I comptarem amb Roser Caritx, artista i formadora amb llarga experiència, per impartir-la.

La finalitat del curs és obtenir recursos utilitzant l’art com a referent i també com element
motivador per ajudar a desenvolupar creacions plàstiques, sensacions, sentiments així com fomentar actituds de reflexió davant l’art com a base de l’educació visual i plàstica.
El curs no pretén donar una guia estanca a seguir, sinó una ajuda amb experiències perquè cada docent pugui crear la pròpia programació de visual i plàstica a partir dels referents particulars de cada lloc o centre. L’art ens ha de servir de pretext per l’ensenyament de l’àmbit artístic, per ajudar a incorporar les tècniques i els aprenentatges específics, fomentar la creativitat i la imaginació i obrir la mirada al món que ens rodeja i veure’l com únic i global.
La formació serà virtual de 17’30 a 19’00 hores i usarà la plataforma Classroom i el correu xtec.

Per aquesta formació tenen prioritat els docents que participen el l’activitat DENIP: Cartells per la Pau.

Trobareu més informació i la inscripció aquí.

El calendari de l’activitat és:

Per qualsevol dubte o aclariment envieu un correu a: crp-badalona@xtec.cat