Quins avantatges o inconvenients té cuinar en un microones? Com es treballen els gelats i els granissats per aconseguir-ne el sabor i la textura perfectes? Què té la xocolata que agrada gairebé a tothom? Aquestes i altres preguntes es respondran en aquest cicle taller, on descobriràs la forma d’aprenentatge a través d’una metodologia basada en l’experimentació.
MICROONES I CUINA | DIVENDRES 2 DE MARÇ, A LES 19 H
A càrrec de Pere Castells, químic i col·laborador d’El Bulli Taller, i Sebastián Velilla, cuiner expert en cuina en microones
GELATS I CIÈNCIA | DIVENDRES 9 DE MARÇ, A LES 19 H
A càrrec de Pere Castells, químic i col·laborador d’El Bulli Taller, i Marc Piqué, gelater a la gelateria i restaurant Cal Sisquet
XOCOLATA I CIÈNCIA | DIVENDRES 16 DE MARÇ, A LES 19 H
A càrrec de Pere Castells, químic i col·laborador d’El Bulli Taller, i Olivier Fernández, director de l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona
Divendres 2, 9 i 16 de març, a les 19 h
Descarrega el programa
Places limitades