Conferència / Xerrada: BreakoutEDU a l’aula

    

No saps què és BreakoutEDU? BreakoutEDU dissenya experiències educatives amb dinàmiques semblants a les populars Escape Rooms que tan d’èxit estan tenint arreu del món.

El proper dimecres, 9 de gener de 2019 a les 17:30h tindrà lloc una activitat sobre BreakouteEDU i gamificació. Tindrem la sort de comptar amb en cHristian Negre, un dels pioners en BreakoutEdu i gamificació a nivell nacional.

Aquí teniu alguns enllaços per a que conegueu què és el BrekoutEDU:

És una activitat que forma part del Pla de Formació de Zona.

2040671204   BreakoutEDU a l’aula  INSCRIPCIÓ

Descripció

La gamificació a les aules consisteix a introduir en la nostra tasca docent mecàniques, dinàmiques i la psicologia del joc.
El BreakoutEDU és una tipologia de gamificació que consisteix en resoldre reptes per tal d’anar obrint una sèrie de candaus fins a arribar a la recompensa final.

Objectius

Conèixer de primera mà, de manera introductòria, en què consisteix aquesta modalitat de treball. Descobrint estratègies, modalitats i maneres d’aplicar-la.

Continguts

El joc com a eina docent. 
Exemples introductoris.
Petita pràctica de BreakoutEDU.

A més  a més, si us animeu, podeu demanar-nos en préstec la maleta de BreakoutEdu, disponible al CRP des del curs passat i que està tenint molt d’èxit entre el professorat tant de primària com de secundària.