CARTES QUE CUREN

Ens ha arribat aquesta gran iniciativa i volem compartir-la amb vosaltres perquè creiem que és molt interessant.

“És una iniciativa que neix en unes circumstàncies molt especials i en uns moments molt difícils per a tothom. Volem que les nenes i nens de totes les escoles i instituts de Catalunya, des d’Infantil fins a Cicles formatius, passant per Primària, l’ESO i el Batxillerat envieu dibuixos, poemes, vídeos i cartes als hospitals de Catalunya per a les persones que ara hi estan ingressades i per a tot el nostre increïble personal sanitari.

Ajudem i compartim amb les persones ingressades perquè se’n surtin el més aviat possible, per recolzar-los des del nostre confinament.

Ajudem i compartim amb tot el personal sanitari (personal de neteja, infermeres, auxiliars d’infermeria, tècnics de laboratori, tècnics d’imatge, zeladors, metges, administratives i voluntaris) que amb els seus esforços estan tirant endavant una situació fins ara mai viscuda.

Els dibuixos, els escrits, les imatges… ens ajuden a expressar emocions i poden ajudar d’altres persones a expressar-les i a fer que tot aquest malson pugui ser portat d’una manera més càlida i acompanyada.

De moment, els Hospitals que ja han obert un mail són:

  • Hospital Clínic       noesteusols@clinic.cat
  • Hospital del Mar    cartesquecuren@hospitaldelmar.cat

Hi ha exemples de cartes a la web https://www.parcdesaltmar.cat/ca/coronavirus/cartes/ i xarxes socials (Twitter i Instagram @hospitaldelmar)”

Fem-ho possible!