Campanya de divulgació La Marató 2021

Un dels objectius de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és conscienciar els joves sobre les malalties tractades al programa. Per aconseguir-ho, la Fundació desplega una intensa campanya de divulgació i sensibilització adreçada als centres educatius que arriba a més de 200.000 joves.

Entre el 18 d’octubre i el 19 de desembre, professionals de la salut faran milers de sessions divulgatives, en format telemàtic, per acostar els joves a la realitat mèdica i humana de la salut mental i despertar el seu esperit solidari envers les persones afectades i les seves famílies.

Les sessions de divulgació estan adreçades, principalment, a centres educatius de secundària, de batxillerat i cicles formatius, així com a altres entitats socials, educatives i culturals de tot Catalunya i es faran en horari de 8.00 a 20.00. Totes les sessions segueixen un protocol d’actuació i un programa elaborat per la Fundació, i es desenvolupen amb el suport de material audiovisual creat expressament.

VOLS REBRE UNA SESSIÓ DIVULGATIVA DE LA MARATÓ 2021?

Si estàs interessat que el teu centre/entitat aculli una d’aquestes sessions divulgatives sobre la campanya

OMPLE AQUEST FORMULARI

 Tota la informació a : sessions divulgatives

Per a més informació o en cas de dubte, contacteu a través del correu electrònic sessions_divulgatives@ccma.cat o bé al telèfon 93 552 74 98.

Us compartim l’article que trobareu al nodes de CRP per si pot ser del vostre interès.