Activitats a Badalona aquest cap de setmana

Aquest diumenge, 26 de maig, les ‘Jugatecambietals’ del parc de Can Solei i de Ca l´Arnús i del parc del Torrent de la Font i del Turó de l´Enric, es farà el Bioblitz Metropolità, un esdeveniment col·laboratiu i festiu de descoberta de la natura on, durant un període de 24 hores, es farà una identificació de tots els organismes d’una àrea determinada.

El Bioblitz constitueix un espai de formació, coneixement i participació ciutadana per a aquelles persones interessades en l’observació i el descobriment de la natura urbana. El seu principal objectiu és identificar el màxim nombre d’espècies que sigui possible en un lloc determinat per tal de realitzar un inventari biològic anual.

Més informació

 

També aquest diumenge, 26 de maig, de 10 a 14 hores, se celebrarà la sisena edició de la Festa del Dibuix al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús, una proposta d’art, participativa i oberta a tothom que vulgui gaudir d’un matí artístic a través de tota mena de propostes de dibuix, inspiració i creació, compartint l’entorn natural del parc. La Festa del Dibuix pretén combinar la creativitat amb el gaudi de la natura utilitzant el dibuix com una eina de creació, de comunicació i de lleure per a qualsevol edat. Per participar-hi només cal fer una activitat artística relacionada amb el dibuix. Per a més informació cliqueu, aquí.