Setmana dels Drets dels Infants 18-24 de novembre de 2019

Compartim amb vosaltres la proposta de celebrar la Setmana dels Drets dels Infants a Badalona, del 18 al 24 de novembre de 2019.

Des del Consell dels Infants de Badalona (CIB) i la Taula d’Infància i Adolescència de Badalona (TIAB) us animem a participar-hi de la manera que considereu més adient.

Amb la «Setmana dels Drets dels Infants a Badalona» es vol commemorar el 60è aniversari de la Declaració i el 30è aniversari de la Convenció de l’ONU sobre els Drets dels Infants. Aquest any també coincideix que el CIB celebra els 15 anys de la seva posada en marxa. En aquest sentit, els infants dels centres que formen part del Consell dels Infants han pensat i proposat un seguit d’activitats, bona part d’elles, relacionades amb la difusió dels seus drets.

L’objectiu de la Setmana és promoure el coneixement i el compromís en la defensa dels Drets dels Infants a Badalona i al món, i el treball col·lectiu necessari per garantir-los de forma efectiva. En aquest sentit volem que els infants i els adolescents tinguin el màxim protagonisme en la programació i la realització de les activitats de la Setmana.

Esperem les vostres aportacions i suggeriments, abans del 15 d’octubre. De ben segur, la implicació en aquesta iniciativa de les xarxes socioeducatives, els serveis, els centres educatius, les entitats de lleure, culturals, socials, esportives, etc. de Badalona que treballem amb i per a la infància i l’adolescència significarà un pas més en la defensa i l’exercici dels drets dels infants.

Podeu consultar el projecte de la Setmana dels Drets dels Infants AQUÍ.

Drets dels infants, deures de tothom!
Avui, sempre, a Badalona i arreu del món