Exposició: ART DE PROXIMITAT Vivències d’un confinament

 

La Fundació Salut Alta ens presenta l’exposició “Art de Proximitat”.

Fa un any, quasi d’un dia a l’altre, les nostres vides van canviar per complet. I, des d’aquell moment, cadascú de nosaltres ha tingut unes vivències al voltant de la pandèmia provocant estats emocionals molt diversos.

Però la crisi sanitària no ha afectat a tothom per igual i els infants i famílies que participen als projectes de l’entitat ho saben. Així doncs, un any després de l’inici de l’estat d’alarma, hem realitzat la setmana de l’“Art de Proximitat” per reflexionar i traslladar en obres artístiques les experiències viscudes durant els mesos de confinament per expressar-ho a través d’obres artístiques.

D’aquesta manera, cada projecte ha treballat una branca artística diferent creant una vintena d’obres col·lectives que representen com han viscut els mesos de confinament infants i famílies que viuen al barri de La Salut Alta de Badalona.

Durant el mes d’abril totes les obres creades poden visitar-se a laNau 3 de l’Escorxador de BadalonaI del 12 al 16 d’abril els propis creadors de les obres seran els guies de l’exposició.