Fira del Coneixement 20 i 21 de maig de 2020 en format VIRTUAL

VINE A CONÈIXER EN DIRECTE ELS INVESTIGADORS DE LA UPC!

El professorat pot assistir a les sessions virtuals, i també podrà gaudir del material que tindran properament a la web: www.exploratori.org/fira

INFORMACIÓ DE LA FIRA:

Fira del Coneixement: Tindrà lloc els dies 20 i 21 de maig. La idea és que sigui 2 matins, on tindrem cada matí torns de presentacions per Meet. Hi haurà una sessió de 9.00 a 12.30 h i l’altra de 10.00 a 13.30 h cada matí.

Així mateix, disposarem de 2 gravacions i una Exposició, que complementaran la visita virtual als estands:

Conferència: “Aprenent de la natura: interaccions multitròfiques per a la protecció de cultius i boscos”, a càrrec de Francesc Xavier Sorribas, Professor titular de Producció Vegetal de la UPC, atès que el 2020 és l’Any Internacional de la sanitat vegetal. Estarà disponible durant la setmana de la Fira (a partir del 18 de maig a la web: www.exploratori.org/fira)

Visita virtual: a l’Espai Natural Protegit de la Serra de Queralt. Estarà disponible durant la setmana de la Fira (a partir del 18 de maig a la web: www.exploratori.org/fira)

Exposició virtual: “BOSC i sostenibilitat”, amb diversos pòsters i vídeos, així com qüestionaris online relacionats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

2020: Any Internacional de la Sanitat Vegetal

INSCRIPCIONS: Ompliu el següent Formulari d’inscripció
La participació a la Fira serà per rigorós ordre d’inscripció.