Jornada d’Educació Científica Inclusiva


DISSABTE, 15 DE MAIG DE 2021
DE 9.30H A 14.00H
ACTIVITAT ONLINE
Sota la premissa bàsica que l’accés a una educació científica de qualitat hauria de ser universal, es posarà el focus en com es pot treballar la ciència de manera oberta, participativa i… Llegeix més»

Gran Final de la ROBOCAT 2021

L’associació El Racó dels Robotaires us convida a assistir als diferents esdeveniments planificats en motiu de la cinquena edició de la ROBOCAT, El Campionat de Robòtica de Catalunya, ambientada en la temàtica dels Bastaixos. Totes les activitats es desenvoluparan en format virtual.
Les fases… Llegeix més»

Tria educativa


Què puc estudiar?

Educació infantil, primària, ESO… I ara què? Ha arribat el moment de triar! A triaeducativa.gencat.cat trobaràs tota la informació que necessites per escollir l’opció que més s’ajusta als teus interessos. Conèixer l’oferta formativa et permetrà relacionar les teves preferències i habilitats… Llegeix més»

JOCS FLORALS ESCOLARS


La convocatòria dels Jocs Florals Escolars de Catalunya s’adreça als centres d’educació primària i d’educació secundària obligatòria amb la finalitat d’estimular l’expressió escrita dels alumnes, aprofitant una tradició cultural ben arrelada a Catalunya que molts centres escolars de fet ja celebren… Llegeix més»

Canvi de format en les proves diagnòstiques de segon

Atès el gran volum d’inscripcions dels docents als tallers, us informem que hem canviat el format de les sessions i, en comptes de tallers, farem dos webinar. 
 Amb aquest nou format de sessió no serà necessària la inscripció prèvia:
Primera sessió webinar: dilluns, 26 d’abril de 12.45… Llegeix més»

Premi Participa a l’escola

Què es premia?
Projectes del curs 2020-2021 que busquen construir una escola participativa i transmissora dels valors democràtics
Categories del premi
Els centres poden presentar les sol·licituds acollint-se a una de les dues modalitats:

  • Centres ubicats en poblacions de fins a 20.000 habitants
  • Centres ubicats en poblacions… Llegeix més»