Premis Baldiri 42a edició

Si sou una escola que té la cultura i les arts com a element central del projecte, o teniu una idea que voleu desenvolupar amb un artista o institució cultural.
Si teniu ganes de connectar-vos amb la cultura i no deixar-la anar….… Llegeix més»

Biblioteques Escolars de Catalunya

Amb la finalitat de revitalitzar i d’afavorir l’intercanvi entre biblioteques escolars s’ha obert un espai NODES on hi trobareu:

  •  Mapa de biblioteques escolars de Catalunya: enllaços al seu espai de consulta ePèrgam i al seu espai digital.
  •  Comunitat:… Llegeix més»

Jornades d’Educació Mediàtica

En les properes Jornades d’Educació Mediàtica, que organitzarà la revista digital AulaMèdia, volem donar un ampli espai al professorat que vulgui presentar comunicacions i experiències sobre Educació Mediàtica: producció audiovisual i anàlisi crítica dels mitjans de comunicació a l’aula.
Les comunicacions cal que tractin, com a… Llegeix més»

The Fonix

The Fonix, és un concurs escolar d’expressió oral i en públic en llengua anglesa, dissenyat per afavorir l’aprenentatge d’ aquest idioma dels alumnes de primària, secundària i batxillerat. La participació en el concurs es fa exclusivament a través del centre on… Llegeix més»

Apilo XII

El Departament de Territori i Sostenibilitat, organitza el concurs de recollida de piles “Apilo XII“, dirigit als centres educatius de Catalunya, per tal de fomentar el coneixement i la recollida selectiva de piles i acumuladors portàtils entre l’alumnat i les… Llegeix més»

Espai biblioteca Pare Ramon Castelltort i Miralda

L’escola Pare Ramon Castelltort i Miralda ha aconseguit el segell digital de bona pràctica de biblioteca escolar, com a agent d’equitat, participació i cohesió de la comunitat educativa.

#aquiproubullying


Inscripció al Programa d’innovació pedagògica #aquiproubullying de prevenció, detecció i intervenció enfront l’assetjament entre iguals fins el 10 de gener de 2020.
Més informació