Programes d’innovació

Queden temporalment suspesos els procediments i tràmits administratius establerts a la RESOLUCIÓ EDU/523/2020, de 24 de febrer que estableix les base generals per a la participació en programes d’innovació pedagògica.

Share

Informació pre-inscripció CdA/EdA 2020/21

Davant les circumstàncies excepcionals que estem vivint derivades de l’evolució actual del COVID 19, us comuniquem que queden ajornades les sol·licituds d’inscripcions a les activitats dels CdA/EdA per al curs 2020-2021.
Tan aviat com es puguin concretar les dates d’inscripció i les condicions per a la realització d’estades i sortides… Llegeix més»

Formació extraordinària


Des del Departament d’Educació us animem a aprofitar aquests dies per aprofundir en aquells aspectes que tenen a veure amb la vostra pràctica docent i també per prendre part en diferents activitats de formació a distància. Per fer-ho, us oferim, tot… Llegeix més»

Propostes STEAM


Amb les propoSTEAM  podeu preparar propostes globals i transversals des d’un enfocament STEAM.

Si voleu podeu compartir les experiències a les xarxes socials amb els hagstags #proposteam  #STEAMcat #STEAMacasa #joemquedoacasa

Posa’t al dia!


Des del CESIRE han preparat una selecció de continguts amb activitats autoformatives d’actualització didàctica. Hi trobareu un catàleg de propostes ben variat: de caràcter general, per àmbits de coneixement, relacionades amb la recerca educativa…