Mapa de xarxes

Relació de centres educatius que estan treballant en alguna xarxa educativa (Feu clic sobre el mapa)

Medi: fer, pensar, parlar i sentir des de l’STEAM


Formació per ampliar els sabers en la didàctica del “Coneixement del Medi” aprofundint en les maneres de fer, pensar, parlar i sentir des de les Ciències Naturals i les Ciències Socials; tot integrant les matemàtiques, l’art i la tecnologia per ajudar a desenvolupar persones… Llegeix més»

Últims dies per a la inscripció! X Concurs Escolar Còmic Barcelona

 
Divendres 9 d’abril finalitza el termini d’inscripció al X Concurs Escolar Còmic Barcelona, organitzat per FICOMIC amb la col·laboració del Departament d’Educació.
Enguany la temàtica del concurs és l’esperit de superació: en els darrers temps hem hagut d’aprendre a fer coses diferents, a sobreposar-nos, a… Llegeix més»

4ª Edició dels Premis Fotón


L’objectiu del Premi Fotón de docència a l’escola és promoure i incentivar l’aprenentatge de les ciències i la investigació, i en particular de l’òptica i la fotònica als estudiants d’educació primària i secundària. Poden optar a aquest premi iniciatives pedagògiques que… Llegeix més»

Jornada Josep Carner


Amb motiu de la commemoració de l’Any Josep Carner, el Departament d’Educació organitza la Jornada Pedagògica Josep Carner, que tindrà lloc telemàticament el proper dijous 27 de maig de 2021 de 17 a 20h.
Cartell informatiu
Inscripció

De l’enginyeria a l’aula


Quarta conferència virtual de les sessions que durant aquest curs formen part del projecte “Connecta’t a la recerca” adreçat a docents de diferents nivells educatius.
En aquesta conferència Cristina Simarro Rodríguez  parlarà de les pràctiques sobre enginyeria que es poden dur a terme a les aules… Llegeix més»

Congrés Nacional d’Educació Ambiental

El 25 de març, a les 17h, se celebrarà la tercera sessió del Congrés Nacional d’Educació Ambiental: Mirades per a la transformació. “De la recerca a l’acció transformadora”.
El Congrés Nacional d’Educació Ambiental 2020-21 aspira a generar proactivitat davant dels reptes que ens planteja un món… Llegeix més»