Tancat per vacances

El Servei Educatiu de l’Anoia romandrà tancat per vacances d’estiu fins el dia 1 de setembre. Per contactar amb nosaltres feu un correu  a eap-anoia@xtec.cat o crp-anoia@xtec.cat.

Share

Setmana Bio per l’alimentació ecològica

Del 17 al 25 d’octubre de 2020 es celebrarà la 8a edició de la Setmana Bio per l’alimentació ecològica. Un dels projectes dins la Setmana bio és la Setmana bio a l’escola, que és l’apartat que agrupa activitats destinades a la comunitat educativa amb l’objectiu de donar a conèixer la producció agrària i l’alimentació ecològiques en l’entorn educatiu, tant a l’alumnat com a les famílies.

Més informació

Share

Entreteixint experiències

L’ICE de la UdL i el MIE de Lleida organitzen la Jornada virtual Entreteixint experiències – Els reptes d’una docència confinada” amb l’objectiu de compartir experiències viscudes en aquests darrers mesos a Infantil, a la Primària, a l’ESO, al Batxillerat i a la FP.

Més informació

Share

Educació amb l’entorn i desenvolupament rural

Ens plau fer-vos arribar la informació de la jornada PATT online “Educació amb l’entorn i desenvolupament rural. Presentació de recursos pedagògics dels projectes Leader”
Aquesta activitat es durà a terme el  dilluns 29 de juny a les 11:00h i està organitzada per l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA), amb la col·laboració… Llegeix més»