Code Week 2020


L’edició d’aquest any 2020 de la Code Week de la UE ja està gairebé en marxa.
Organitzeu una activitat amb la vostra classe i compartiu la idea amb altres docents del vostre centre educatiu. Pot ser un taller presencial,… Llegeix més»

Setmana Bio

Del 17 al 25 d’octubre. Teniu un llistat de propostes d’activitats que es poden filtrar per dia o per categoria. Més informació.

 

Share

Servei Comunitari: Projecte OpenCohesion School

OpenCohesion School és un programa educatiu interdisciplinari innovador per a les escoles de secundària per promoure la supervisió ciutadana de les finances públiques mitjançant l’ús de les dades obertes i les tecnologies de la informació i la comunicació.
El projecte afavoreix el desenvolupament d’habilitats digitals, estadístiques… Llegeix més»

RecerKids 20-21

Arriba la V Edició de RecerKids  programa educatiu que té com a objectiu apropar la recerca científica a l’alumnat de 5è i 6è de Primària.

Programa

 

Share

La Marató de TV3

Aquest any, la 29a edició de La Marató de TV3, que es farà el 20 de desembre i estarà dedicada a la Covid-19, a l’octubre en començarà la campanya de difusió, amb les sessions informatives als centres educatius i cívics de tot Catalunya. Les sessions… Llegeix més»

RoboCAT 2021

La reunió informativa de la RoboCAT 2021 es celebrarà de forma telemàtica el dijous 1 d’octubre de 2020 a les 18 hores. L’activitat està adreçada a professorat, professionals de l’àmbit educatiu i particulars que vulguin participar a la RoboCAT 2021. Durant el transcurs de la… Llegeix més»