Formació EXPLORA LA NEU

L’activitat consistirà en 12 h presencials online (per Meet) de classes teòriques, tallers experimentals i 18 h no presencials, que es realitzaran a través de visites en horari lliure i activitats mitjançant el campus Atenea de la UPC.
L’activitat gaudeix de reconeixement de… Llegeix més»

Aprofundim en recursos STEAM


Conjunt de sessions des de l’ICE de Lleida que s’afegeixen a les activitats de formació del professorat per aprofundir en el coneixement de les disciplines que conformen el que coneixem per STEAM i com es pot inserir en l’enfocament didàctic dels projectes que desenvolupa… Llegeix més»

INDIC

Dins del Pla d’educació digital de Catalunya 20-23 s’ha posat en funcionament el mòdul d’inventari a INDIC on els centres hauran de mantenir actualitzats els equipaments que van rebent.
Manual
Accés 

Cinedfest: Festival educatiu de cinema

Fins el 31 de gener estan obertes les inscripcions a la 8a edició del Cinedfest. Es tracta d’una iniciativa d’alfabetització audiovisual gratuïta per a tots els centres educatius, on participen els nivells d’Infatil, primària, ESO, batxillerat, EOI…

Web
Llegeix més»

Premis Bonaplata Estudis – Caixa d’Enginyers


Des de l’Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica us presentem les Bases de la convocatòria dels Premis Bonaplata Estudis – Caixa d’Enginyers. L’edició 2020 té per objectiu premiar estudis originals relacionats amb el coneixement d’un paisatge industrial o lloc productiu… Llegeix més»

Butlletí digital BDR

Banc de recursos. La lectura: font de plaer i de coneixement: Recull de les novetats relacionades amb la lectura, en tot el seu abast, incorporades al BDR al primer trimestre del curs 2020-21 pel grup de treball en xarxa dels Centres de Recursos Pedagògics de… Llegeix més»

L’aventura de volar


L’aventura de volar: el repte educatiu d’Aerosport és una activitat adreçada a alumnes de Cicle Mitjà i Cicle Superior de primària de tots els centres de la comarca i que té com a objectius treballar estereotips de gènere i competències STEAM.
Llegeix més»

Un Nadal excepcional

Des de la Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA enguany volen felicitar el Nadal amb un vídeo conte-molt especial escrit i narrat per Júlia Prunés i amb il·lustracions de Bernadette Cuxart. L’adrecen a tots els nens i nenes, famílies i escoles… Llegeix més»