Últims dies per a la inscripció! X Concurs Escolar Còmic Barcelona

 
Divendres 9 d’abril finalitza el termini d’inscripció al X Concurs Escolar Còmic Barcelona, organitzat per FICOMIC amb la col·laboració del Departament d’Educació.
Enguany la temàtica del concurs és l’esperit de superació: en els darrers temps hem hagut d’aprendre a fer coses diferents, a sobreposar-nos, a… Llegeix més»

4ª Edició dels Premis Fotón


L’objectiu del Premi Fotón de docència a l’escola és promoure i incentivar l’aprenentatge de les ciències i la investigació, i en particular de l’òptica i la fotònica als estudiants d’educació primària i secundària. Poden optar a aquest premi iniciatives pedagògiques que… Llegeix més»

Jornada Josep Carner


Amb motiu de la commemoració de l’Any Josep Carner, el Departament d’Educació organitza la Jornada Pedagògica Josep Carner, que tindrà lloc telemàticament el proper dijous 27 de maig de 2021 de 17 a 20h.
Cartell informatiu
Inscripció

Congrés Nacional d’Educació Ambiental

El 25 de març, a les 17h, se celebrarà la tercera sessió del Congrés Nacional d’Educació Ambiental: Mirades per a la transformació. “De la recerca a l’acció transformadora”.
El Congrés Nacional d’Educació Ambiental 2020-21 aspira a generar proactivitat davant dels reptes que ens planteja un món… Llegeix més»

Recollir evidències d’aprenentatges

L’avaluació per aprendre es focalitza en la distància entre el punt de partida de l’aprenent i el punt d’arribada desitjat. Aquesta distància pot ser escurçada si el docent i l’aprenent comparteixen els objectius d’aprenentatge i els criteris d’avaluació, si es formulen… Llegeix més»

I Congrés Internacional DOTS a l’Àgora

El congrés es durà a terme de forma virtual els dies: 26, 28 i 30 d’abril de 2021. La matrícula serà gratuïta i únicament caldrà pagar les despeses de gestió (15€) si es vol un certificat d’assistència i/o participació. Pots inscriure’t de forma gratuïta o demanant el… Llegeix més»

Programa STEAMcat

Des del programa d’innovació STEAMcat, s’ofereix una sessió informativa sobre la propera convocatòria del programa.
La sessió virtual constarà:
– Primera part curta de presentació del programa
– Segona part on s’obriran diverses sales per resoldre dubtes i fer aclariments.
Data: 24  de març de… Llegeix més»