PRÉSTEC curs 20-21

 

 

 

MALETES I ALTRES MATERIALS JOCS, DVDs I LLIBRES APARELLS
PROTOCOL

El Centre de Recursos continuem oferint en préstec els materials prenent les mesures higienico-sanitàries que garanteixin la major seguretat per tothom, tenint en compte que la durada del virus en les diferents superfícies és:

– metall i plàstics 72h
– paper i cartró 48h

Tot i així, quan els materials siguin retornats al CRP estaran en quarantena preventiva durant 1 setmana i seran desinfectats abans de tornar a sortir a un nou centre.

Per fer demanda del préstec, cal omplir el formulari que trobareu a cada maleta després d’haver consultat la disponibilitat al calendari. El material es deixarà en préstec un màxim de 3 setmanes.

Protocol de desinfecció:
Renteu-vos les mans abans de manipular el material i passeu-hi un paper humitejat amb desinfectant abans de guardar-lo. Passeu-lo també per la bossa/capsa/maleta, un cop tancat.

Protocol de recollida i de retorn:
Previ a la recollida del material se us enviarà un correu demanant l’hora de recollida. A l’hora de retornar-lo es seguirà el mateix procediment.
Donades les mesures de seguretat quan arribeu, truqueu el timbre del Servei Educatiu. Identifiqueu-vos i indiqueu el nom del centre i el material que retorneu o veniu a buscar. Entreu fins a les escales de la porta de l’edifici i allà espereu que arribi la persona del CRP que us portarà o recollirà el material.

Dia de recollida: dimarts (passades 48 hores es donarà per anul·lat el préstec).
Dia de retorn: dijous.

Horari: de 9 a 14 i de 15:30 a 18h.
Recordeu: Cal pactar l’hora concreta de recollida i retorn.

Per qualsevol imprevist que sorgeixi, poseu-vos en contacte.