Objectiu 2030

Objectiu 2030“, un espai produït pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració de TV3, que incideix en els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) impulsats per l’ONU. Els capítols d'”Objectiu 2030″ s’emetran de dilluns a divendres.

Consta de 17 capítols, que repassaran els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que proposa l’ONU per ser assolits el 2030, amb temàtiques com la pobresa, la fam, la pau, la salut, el medi ambient o l’educació. L’objectiu d’aquest programa, adreçat a l’alumnat de primària, és difondre els ODS i reforçar, d’aquesta manera, la tasca d’educar en valors socials i cívics que ja es fa des de les escoles.

Els 17 capítols d'”Objectiu 2030” se centren en cadascun d’aquests Objectius de Desenvolupament Sostenible: fi de la pobresa, fam zero, salut i benestar, educació de qualitat, igualtat de gènere, aigua neta i sanejament, energia neta i assequible, treball digne i creixement econòmic, indústria, infraestructures i innovació, reducció de les desigualtats, ciutats i comunitats sostenibles, consum i producció responsables, acció climàtica, vida submarina, vida terrestre, pau i justícia i aliances per als objectius mundials.