V JORNADA SOBRE LA PROTECCIÓ DE DADES I SEGURETAT A INTERNET ENTRE ELS MENORS D’EDAT

candau

Per cinquè any consecutiu, el Departament d’Ensenyament, conjuntament amb l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, vol promoure la reflexió i oferir recursos a la comunitat educativa a l’entorn del tema de protecció de dades i seguretat a Internet entre els menors amb l’objectiu de sensibilitzar-la sobre nous aspectes a tenir presents ens els centres educatius, derivats dels entorns digitals en què es mouen els alumnes.

Aquest any s’organitzen dues jornades de forma descentralitzada. A  Manresa el dia 7 de març es va realitzar una d’elles i la propera tindrà lloc a Mataró el dia 8 d’abril de 2013, al TECNOCAMPUS (veure mapa)

Hi poden participar totes les persones interessades per la seguretat dels menors a Internet i la protecció de dades personals en l’entorn personal. Des d’aquest enllaç podreu fer les vostres inscripcions fins el 6 d’abril.

Trobareu tota la informació de la jornada al bloc http://blocs.xtec.cat/joves_privacitat/

apdcatENSENYA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>