TALLER OBERT: ENTORN PERSONAL D’APRENENTATGE (PLE) I PORTAFOLIS DIGITAL

Es troba obert el termini d’inscripció al Taller Obert: Entorn Personal d’Aprenentatge (PLE) i portafolis digital de la Xarxa Docent Educat 2.0.

anunciTO

Un taller obert és un espai de participació i punt de trobada de docents. Compta amb la guia d’una persona dinamitzadora que facilita documentació en línia i referències, aporta exemples, proposa activitats amb una programació setmanal i modera les converses entre les persones que hi participen.

“Les persones participants en aquest taller construiran o milloraran un Entorn Personal d’Aprenentatge (PLE) integrant els recursos i serveis que ja utilitzen amb altres de nous, després de la seva identificació i anàlisi sobre la base de les necessitats personals de cada docent.”

Les inscripcions poden realitzar-se unint-vos al grup fins el proper el dia 14 d’abril de 2013.  Trobareu tota la informació del taller accedint a la web amb aquest enllaç.

El taller es desenvoluparà utilitzant les eines de La meva XTEC, per la qual cosa necessitareu el vostre correu @xtec.cat per treballar amb documents compartits amb els altres membres del Taller obert.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>