ENGLISH DAY CASTELLAR DEL VALLÈS 2019

Aquest dimarts 11 de juny ha tingut lloc a l’Espai Tolrà la 10ª Edició de l‘English Day de Castellar del Vallès.

El fil conductor de la diada ha girat al voltant d’Escòcia. Les darreres setmanes, els alumnes de 3r de primària de totes les escoles del municipi han estat treballant de valent per esbrinar què s’amagava darrere les pistes que van rebre a l’escola en una maleta misteriosa. Aquestes pistes els han permès aprendre moltes coses sobre Escòcia, i alhora posar en pràctica els seus coneixements i habiltats en llengua anglesa.

Avui s’han trobat 258 alumnes i prop d’una vintena de mestres a l’Espai Tolrà, per fer una sèrie de proves en anglès relacionades amb els continguts treballats a l’aula. Després de fer les presentacions i cridar els seus crits de guerra, han començat els jocs: Pull the rope, Dress the Lad, Puffin’ Puffin’, Highland Games, The archer, o Who’s Who? són les proves que han fet per aconseguir la recompensa en forma de lletra per esbrinar el personatge misteriós: en Nessie. Totes les proves, dirigides en anglès, han estat dinamitzades per mestres especialistes d’anglès i els auxiliars que participen al projecte d’auxiliars de conversa del municipi, amb el suport d’altres mestres dels centres:

No era aquest l’únic misteri de la jornada; aquest darrer trimestre, cada escola havia rebut la part d’un nom, que avui han ordenat i descobert que era el del propietari de la maleta misteriosa: Alexander McAllister. En uns dies, en rebran més notícies a l’escola. El misteri continúa…

La festa ha acabat, com de costum, amb la dansa conjunta que ha fet tot l’alumnat participant:

Aquesta és la desena edició de l’English Day, que cada any coordinen en grup de treball les especialistes d’anglès de totes les escoles del municipi, amb la col·laboració de la Regidoria d’Educació i el Servei Educatiu del Vallès Occidental VIII. Aquest any, per segona vegada, intervenen el l’organització de l’acte els auxiliars de conversa destinats a cada centre. És remarcable l’esforç i la bona feina feta al llarg dels anys per consolidar la diada i dotar-la d’un contingut enriquidor i de qualitat. Enhorabona, mestres! Thank you very much indeed!

See you next year!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>