ENGLISH DAY CASTELLAR DEL VALLÈS 2018

Un total de 261 alumnes de 3r de primària de les escoles de Castellar del Vallès han participat a la 9a edició del festival “English Day”, una proposta organitzada pels mestres especialistes d’anglès  del municipi amb la col·laboració del Servei Educatiu Vallès Occidental VIII i la Regidoria d’Educació, que es va celebrar a la plaça de la Fàbrica Nova el passat 5 de juny.

L’eix central d’aquesta edició ha estat el coneixement sobre Escòcia, un país que els alumnes de les vuit escoles participants havien treballat prèviament a classe. Al llarg de la jornada, els infants van realitzar jocs i danses escoceses amb la participació de 18 mestres d’anglès i 8 auxiliars de conversa.

La celebració de l’English Day s’ha incorporat al projecte d’impuls de la llengua anglesa al municipi, iniciat el 2016 i que ha facilitat la introducció, amb finançament de l’Ajuntament, d’auxiliars de conversa en anglès a totes les escoles del municipi. Aquests professionals ofereixen un total de 95 hores setmanals de suport lingüístic a escoles. L’objectiu és la millora de la competència oral comunicativa dels alumnes, la realització de pràctiques de conversa o el foment de la motivació i l’interès de l’alumnat envers la llengua anglesa.

Aquest ha estat el primer curs escolar sencer d’introducció dels auxiliars a les aules, després d’una prova pilot de quatre mesos que es va dur a terme el curs anterior.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>