“Tastajocs, una altra manera de jugar” Fira del joc i la joguina

L’Ajuntament de Montcada i Reixac , dins les activitats del Pla Educatiu d’Entorn, organitza el proper 17 de novembre la primera edició de ‘Tastajocs, una altra manera de jugar’, una fira dedicada al joc i la joguina que tindrà lloc el proper 17 de novembre d’11 a 14 h i de 16 a 19 h, al Pavelló Miquel Poblet, Camí de la Font Freda 3.

La Fira vol reivindicar la importància del joc en la vida dels infants i de les famílies, al llarg de la història de les diferents cultures, esdevenint un acte intergeneracional, intercultural, educatiu, solidari, inclusiu i participatiu.

‘Tastajocs’ es dividirà en dos espais diferenciats, el d’exposició i el d’experimentació. A la zona d’exposició, hi haurà una mostra de joguines històriques de vida i fotografies. Pel que fa a la zona d’experimentació,hi haurà jocs tradicionals, d’arreu del món, un joc de cartes sobre famílies inclusives, llibres encunyats , taller de creació de joguines, un taller sobre el món casteller, experimentació per a nadons i jocs dansats i musicats, entre d’altres propostes.

Us recomanem l’article de la Vanguardia “Montcada i Reixac reivindica el juguete tradicional” on es parla d’aquesta interessant proposta.