Trobada pedagògica amb Sergi Belmonte: “Les matemàtiques a la màgia i viceversa”

“A qui no li agrada la màgia? Qui no s’ha preguntat alguna vegada….i això com es fa?. De fet, aquesta és la mateixa pregunta que es fan els matemàtics davant d’un problema. Veurem la connexió entre aquestes dues disciplines aparentment  tan distants i veurem com es pot aplicar la matemàtica per a crear veritables efectes màgics. La màgia es converteix així en una aplicació lúdica de les matemàtiques i en una altra manera creativa de gaudir amb elles.”… Llegeix més»

I tu, jugues en català?

A través del joc aprenem llengües de manera informal, i també consolidem els coneixements dels idiomes que ja sabem. I és que sense adonar-nos-en, emprem totes les habilitats lingüístiques perquè el joc exigeix: parlar, llegir (les instruccions, per exemple), comprendre (les explicacions que doni un altre jugador) i fins i tot escriure (si la mecànica del joc ho demana).… Llegeix més»

Tingueu tots unes bones festes!

Benvolgut, benvolguda.
Des del Servei Educatiu del Vallès Occidental VI us desitgem que passeu molt bones festes i  us convidem a fer una ullada al nostre full informatiu (cliqueu la imatge). 
 “L’objectiu de l’educació és crear persones que puguin fer coses noves enlloc de repetir les que les altres generacions han fet” (J.Piaget)   BONES FESTES!!!  … Llegeix més»

Els Plans d’acollida per a nous professionals

En la majoria dels nostres centres educatius l’acollida a nous professionals es fa de manera atzarosa, privada, asistemàtica i basada en el voluntarisme i en les primeres impressions. No obstant, acollir una persona implica fer una bona planificació, dedicar-hi temps i establir els espais de trobada necessaris per sentir-s’hi còmode, per donar-se a conèixer, per interessar-se per l’altre…… Llegeix més»