Treballs de Recerca de Batxillerat

Saps que els alumnes de batxillerat han de fer un treball de recerca?

El fan tots els alumnes de Catalunya i alguns dels treballs són d’una qualitat i d’un nivell espectacular. L’alumnat fa un esforç important per iniciar-se en una pràctica que els aproxima a l’enfocament, el treball i l’objectiu dels estudis universitaris, per aquests motius el treball de recerca esdevé un entrenament molt pràctic.

Des dels ajuntaments de Montcada, Ripollet i Santa Perpètua es valora molt l’esforç dels estudiants de batxillerat i cada any se celebra un acte conjunt on es reconeixen els treballs de recerca més destacats de cada institut.

En què consisteix l’acte?

L’acte és un reconeixement a l’alumnat de batxillerat i en espacial, als que heu fet un treball de recerca que el professorat del vostre centre ha considerat rellevant. Cada centre de batxillerat de Montcada, Ripollet i Santa Perpètua, selecciona dos treballs que recerca: els autors i les autores d’aquest treballs són els protagonistes de l’acte. A part de l’acte, també s’elabora una publicació amb el resum de tots els treballs seleccionats! Val molt la pena mirar-se’l! Us convidem a fer-ho!

Clicant les publicacions podreu veure informacions de l’acte, fotos i resums dels treballs de recerca seleccionats!

CURS 2017/18 CURS 2018/19 CURS 2019/20
CURS 2020/21

Tens alguna pregunta? Vols comentar-nos alguna cosa? Escriu-nos a a8930039@xtec.cat o truca’ns al 935 647 639