Nou web temàtic “Triaeducativa”

 

El nou web  temàtic triaeducativa.gencat.cat, neix amb l’objectiu d’oferir informació de qualitat i actualitzada als nois i noies que acaben l’ESO i han de decidir quina formació s’ajusta més als seus interessos i a la posterior sortida laboral.

El nou web és responsiu i, per tant, es pot consultar des de qualsevol dispositiu mòbil. El portal inclou les fitxes actualitzades de tots els estudis, d’acord amb els canvis introduïts arran de l’entrada en vigor de la nova llei d’Educació, la LOMLOE, el 19 de gener passat.

A més, s’hi pot trobar vídeos explicatius sobre els diferents estudis, podcasts sobre temes diversos (proves d’accés a ensenyaments d’arts escèniques i esportius, novetats del curs vinent, recomanacions per fer un bon treball de recerca…), un desplegable descarregable que reuneix tota la informació sintetitzada sobre l’oferta formativa, i molts altres materials. El menú superior incorpora un botó de traducció automàtica que facilita la navegació per tot el web en català, castellà, occità-aranès, anglès, francès, italià, portuguès, alemany, rus, urdú, àrab i xinès.

Fins ara tota aquesta informació estava integrada en el web Estudiar a Catalunyaque està en procés de redisseny i reconceptualització total per al primer trimestre de 2022. Les aplicacions incloses en aquest portal (mapa escolar, qüestionari d’orientació, cercador d’estudis…) també caldrà actualitzar-les d’acord amb els requeriments tecnològics necessaris perquè es puguin integrar en nous entorns.

Un més després d’anunciar-vos la publicació del nou web preinscripcio.gencat.cat, continuem treballant per poder oferir serveis de qualitat, accessibles, i que ajudin les famílies i alumnes en l’elecció dels centres educatius i dels itineraris formatius que volen seguir.