Cicle de xarrades de la Fira de l’Estudiant

Dimarts 3 d’abril, a les 8 del vespre, a l’auditori de la Plana de l’Om de Manresa tindrà lloc la xerrada Ensenyar a la manera de Merlí. La conferència anirà a càrrec de Nemrod Carrasco, professor de filosofia de la Universitat de Barcelona i assessor de la sèrie Merlí, i amb la col·laboració de Manel Villar, professor de filosofia de l’Institut Poeta Maragall de Barcelona.

Som davant un sistema educatiu que sembla haver girat l’esquena al plaer d’aprendre coses pel gust d’aprendre-les. Com que el coneixement s’entén avui dia en termes quantitatius, l’aprenentatge s’identifica directament com una simple forma d’adquisició i processament de la informació. Això fa que una societat constituïda sota el signe del coneixement i de la informació sigui una societat on l’aprenentatge es converteix en quelcom quasi impossible.

Dimecres 4 d’abril, a les 8 del vespre, a l’auditori de la Plana de l’Om de Manresa tindrà lloc la xerrada-col·loqui Vocacions al marge amb la participació d’Anaïs Vila, cantant, la Marta Botet, bloguera cultural, i Quico Sallés, periodista, que moderarà l’acte.

Aquests actes s’emmarquen dins el cicle de xerrades de la Fira de l’Estudiant que tindrà lloc del 9 al 12 d’abril de 2018 al Palau Firal de Manresa.