Envieu al CRP les experiències educatives del centre per publicar-les al Nodes

Orientacions per a la coordinació digital de centre

El Departament d’Educació ha publicat les Orientacions per a la coordinació digital de centre. Aquest document de 20 pàgines “acota i defineix les tasques de la coordinació digital, indicant quines són les que pertoquen al coordinador o coordinadora digital de centre en funció del seu encàrrec de servei i tal com es defineix als documents d’organització i gestió de centres educatius (DOIGC), i quines són les que poden ser delegables i executades per altres docents o personal PAS del centre educatiu”

A la pàgina web “La coordinació digital” hi trobareu:

I Seminari web de #FamíliesDigitals. Dilluns 28 de juny a les 16 h

Inscripció

Cal inscriure’s a través del següent formulari

Un cop realitzada la inscripció al I Seminari web “Famílies Digitals”, rebreu l’enllaç del canal de Youtube des d’on s’emetrà el seminari.

Aquest projecte vol posar a l’abast dels diferents agents que hi participen, orientacions, formació i recursos relacionats amb l’acompanyament de les famílies en el procés d’aprenentatge d’infants i joves, en l’entorn digital. Els objectius són assessorar i capacitar digitalment a les famílies, millorar la comunicació i la participació digital de la comunitat educativa i reduir la bretxa digital. Pel seminari, es comptarà amb la participació i la intervenció d’entitats socioeducatives i centres educatius de primària i de secundària que compartiran les seves experiències, iniciatives i actuacions. També es presentarà l’espai web específic del projecte on es podran trobar recursos, informacions i formació.

Inscriviu-vos al «I Seminari web de #FamíliesDigitals» per conèixer experiències d’èxit en l’acompanyament digital a les famílies d’infants i joves. Us hi esperem!

Jornada Lectura fàcil, un recurs per a l’escola inclusiva

2a Jornada Lectura Fàcil, un recurs per a l’escola inclusiva, organitzada per l’Associació Lectura Fàcil, i el Departament d’Educació. Es farà en dues sessions virtuals síncrones els dies 28 de juny i 5 de juliol, de 9 h a 11.30h. Constarà de marc teòric, experiències de centres i mostra de materials.

Dia: 28 de juny i 5 de juliol
Hora: de 9 h a 11:30 h
Lloc: plataforma virtual

Us compartim el programa de la jornada i l’enllaç a inscripció. La data límit per inscriure’s és el 22 de juny de 2021.

Amb aquesta jornada es vol donar visibilitat a algunes experiències en l’ús de materials de LF a les aules, el coneixement dels quals pot ser d’interès per a altres centres educatius. Els objectius de la jornada són descobrir la Lectura Fàcil com a eina per potenciar les habilitats lectores i fomentar el gust per la lectura, conèixer experiències d’èxit en l’ús de materials de Lectura Fàcil a l’aula, explorar propostes i activitats per complementar la lectura, dins i fora de l’aula i conèixer pautes i estratègies per dinamitzar grups de lectura.

Guanyadors/es del XVII Certamen de Lectura en Veu Alta

FELICITEM als guanyadors/es de les FASES FINAL DE CATALUNYA I SEMIFINAL DE GIRONA del XVII Certamen de Lectura en Veu Alta.

Guanyador a la FINAL de Catalunya.
Categoria Grumets verds: Bernat Rué Pont, de l’Escola Carles Faust de Blanes. Enhorabona!!

Podeu visualitzar l’acte de lliurament de premis realitzat avui, 15 de juny, en aquest link: https://www.youtube.com/watch?v=Vz2BmojfA0Y.

Guanyadors/es a la SEMIFINAL de GIRONA:

Grumets vermells: AURORA SERRA SENSAT. Escola Les Arrels
Grumets verds: BERNAT RUÉ PONT. Escola Carles Faust
Timoners: ARIADNA PINCAY ACOSTA. Escola Àngels Alemany i Boris
Corsaris: JANA LÓPEZ. Institut Escola Lloret de Mar
Tropa de Corsaris: MARTA LAI GISPERT RUIZ + ELENA NAVARRO CASES + JORDI GALLARD ALBERTÍ. Col·legi Immaculada C. Lloret de Mar

Més informació