L’informatiu – Maig 2018

Primer de tot volem destacar la bona acceptació que va tenir l’obra de teatre Pessics de Rock que va realitzar la companyia La Tropa de la Fundació MAP al teatre Comtal de Ripoll,  davant de més de 500 alumnes de cicle superior de primària i primer cicle de secundària de tota la comarca.
L’estrena de l’obra forma  part d’un taller de sensibilització sobre la discapacitat i el teatre de suport  que es realitza cada any als centres educatius.
Des d’aquí també, volem felicitar als especialistes de música de primària i al grup de música Randellaires per la XIII ena.Trobada de Música tradicional d’alumnes de cinquè de primària que va ser  un èxit i un plaer no només per part de l’alumnat  sinó també per part dels pares assistents.
També volem desitjar molta sort a la Carla Costa de l’escola Joan Maragall en la categoria grumets vermells i a la Mariona Fernández de l’escola Vedruna, en la categoria corsaris que participen  a la final del Certamen  de lectura en veu alta.
Com ja sabeu,   en  aquests moments ja s’han recollit les  propostes de PFZ  per al curs 2018/2019, la reunió amb la comissió de PFZ per a valorar les propostes la realitzarem  el dia 29 de maig, a les 10 del matí.
I per últim us presentem l’Escola d’Estiu 2018 del Ripollès que es farà els dies 2, 3 i 4 de juliol, amb el títol: Què  i com aprendre davant la impossibilitat de la certesa. Trobareu tota la informació en aquest enllaç.
https://sites.google.com/a/xtec.cat/crp-ripolles/opinio_maig_2018 https://sites.google.com/a/xtec.cat/crp-ripolles/vago-de-cua---gener---2017

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>