L’ informatiu – Abril 2018

Primer de tot volem felicitar a la FMAP que commemora 50 anys de serveis a les persones amb discapacitat al Ripollès (1968-2018). Han preparat un munt d’activitats per celebrar aquesta efemèride: el dia 27 d’abril realitzaran  l’acte institucional i el dia 3 de maig els alumnes del Ripollès podran gaudir de l’obra de teatre: Pessic de rock que han preparat la FMAP, la resta d’activitats que han programat les podeu consultar en la seva web http://fundaciomap.org/

També us informem que el dia 24 d’abril, el Consell Comarcal del Ripollès realitzarà  l’entrega de premis literaris i juvenils  Joan Triadú,  a l’església de Sant Pere a les 6 de la tarda. Un certamen comarcal adreçat a alumnes de 3r de Primària fins a batxillerat, incloent-hi educació especial.

Us volem recordar també, que el termini per la presentació de treballs seleccionats per part dels centres educatius, en els V Jocs Florals Escolars de Catalunya finalitza el 25 d’abril. Trobàreu tota la informació en aquest enllaç.

Us comuniquem també que la reunió de competències bàsiques de sisè de Primària amb directors i aplicadors serà el dijous 26 d’abril a les 11 del matí, al Servei Educatiu.

També us informem que està obert el període de detecció de necessitats formatives pel curs 2018-2019.  Teniu fins al 30 d’abril per fer-nos arribar les vostres demandes mitjançant aquest formulari.

I per últim informar-vos que els mestres especialistes de música conjuntament amb els Randellaires ja tenen apunt la XIV Trobada de Música tradicional d’alumnes de cinquè de Primària que es realitzarà el dimecres 9 de maig, a les 5 a la tarda a Ripoll. Una activitat emmarcada dins els actes de la Festa Major de Ripoll.

Hi esteu tots convidats!

                                                                                                                                                                                                                                                           
                                                                                                                                                                                                                            Bona diada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>